Produkter

S-serien

S-serien

Den nya S-serien kombinerar hög effekt och innovativ teknologi med överlägsen komfort. Den erbjuder professionella lantbrukare och entreprenörer de rätta verktygen för krävande jordbruk, uppdrag och transport.

270-400 hk

Läs mer
T-serien

T-serien

Valtras nästa generation av T-serien har konstruerats så att den tillgodoser behoven hos professionella lantbrukare och entreprenörer. I den nya T-serien kombineras Valtra-traktorernas traditionella kraft och styrka med den oöverträffade mångsidighet som erbjuds genom Valtras förnämliga kundordersystem.

141-215 hk

Läs mer
N-serien

N-serien

Valtras N-serie består av 8 modeller från 88 till 160 hk och är den mest mångsidiga fyrcylindriga traktorerna in sin klass. Traktorns långa hjulbas gör den speciellt stadig och idealisk för frontlastararbeten.

88 - 163 hk

Läs mer
A-serien

A-serien

Valtras A-serie har alla goda egenskaper som föregångaren samt en ny, modern design med sidomonterat avgasrör. Dessutom broms på alla fyra hjulen via hydrauliskt inkopplingsbar fyrhjulsdrift.

74 - 101 hk

Läs mera
Valtra à la Carte

Valtra à la Carte

Hos Valtra kan varje kund utrusta traktorn efter sina behov och önskemål. Valtras à la carte-system erbjuder en mängd olika modeller och utrustningar – totalt en halv miljon olika kombinationer.

Läs mer
Entreprenad

Entreprenad

Jordbruk, skogsbruk, vägunderhåll - Valtra traktorer är idealiska för all sorts entrepre-nadverksamhet. Unika egenskaper borgar för att traktorn klarar även de tuffaste uppgifter med bibehållen ekonomisk drift.

Läs mer