Auto-Guide styrhjälpssystem fungerar nu även vid körning i omvänd riktning Pressmeddelande

24.02.2013
Det senaste Auto-Guide styrhjälpssystemet fungerar nu även vid körning i omvänd riktning med TwinTrac/ vändbar förarplats. Tillsammans utgör TwinTrac och Auto-Guide 3000 en oslagbar kombination vid slåtter och andra arbeten.
Auto-Guide 3000-systemet har samma terminal som Isobus-styrenheten för redskap. En 12-tums pekskärm finns som tillval. Andra funktioner hos styrhjälpssystemet har uppdaterats. Exempelvis är nu TopDock-mottagaren på taket mindre och lättare.

Auto-Guide styrhjälpssystem finns för Valtra N-serien (Versu- och Direct-modellerna) och för T-serien. Förberedelsepaketet för Auto-Guide är standard för S-serien och som tillval för  N- och T-serierna. Förberedelsepaketet för Auto-Guide innehåller den styrventil som krävs för automatisk styrning samt alla nödvändiga kablage och givare. Om du senare vill börja använda Auto-Guide behöver du bara skaffa en TopDock-mottagare och en terminal.

Det fabriksmonterade styrhjälpssystemet finns i två precisionsnivåer, en som styr traktorn med meterprecision och en med en precision på ett par decimeter. Dessutom finns det en uppgradering hos Valtra Spare Parts som ger en precision på ett par centimeter. Det finns också en tillgänglig GLONASS-kompatibel uppdatering som förbättrar tillförlitlighet och precision särskilt på nordligare breddgrader. Auto-Guide kommer inte att marknadsföras i Sverige.


« Tillbaka till översikt