Unlimited studio tar anpassning till en ny nivå Pressmeddelande

29.08.2013
Valtra har tillverkat traktorer som är skräddarsydda för kunderna de senaste 22 åren. När andra tillverkare nu börjar utöka utbudet av tillval och funktioner till sina traktorer tar Valtra nästa steg i skräddarsydd tillverkning.
Unlimited studio vid Suolahti-fabriken i Finland kan tillgodose de allra flesta önskemål som kunderna har för sina nya traktorer.

”Om en kund vill ha en guldfärgad traktor eller ett förarsäte med särskild läderklädsel kan vi ordna det. De flesta beställningarna har att göra med traktorns avsedda användningsområde, och det kan röra sig om hjälphydraulik, backkameror, skogsutrustning, centrala smörjsystem, blinkande lampor och så vidare”, säger Petri Loukiala, projektledare på Unlimited Studio.

”Unlimited Studio är en del av Valtra-fabriken, så kunden kan beställa allting genom säljaren på ett kostnadseffektivt och snabbt sätt. Allt arbete som vi utför täcks av samma garanti som traktorn. Vi kan förlita oss på den breda expertisen här i fabriken, från konstruktion till inköp. Chassinumret på våra traktorer visar också att alla delar har monterats på Unlimited studio, vilket gör det lättare att beställa reservdelar i framtiden”, tillägger Loukiala.

Precis som namnet antyder kan Unlimited studio montera all utrustning som kunden beställer, givetvis måste utrustningen vara anpassad och uppfylla alla trafikförordningar och krav på typgodkännande. Prislistan omfattar den populäraste utrustningen. Dessutom har alla Unlimited-traktorer Unlimiteds golvmattor, sitsöverdrag, logotyp på ratten och emblem på fronten. Till en början erbjuds Unlimiteds tjänster endast i Finland, men planen är att så småningom erbjuda dem även för internationella kunder.

Kunderna kan beställa tillval från Unlimited direkt från återförsäljaren, så varken kunden eller säljaren behöver transportera traktorn fram och tillbaka. I princip hanteras allt, från den första beställningen till garantifrågor, på samma ställe.


« Tillbaka till översikt