Valtra presenterar nya färgalternativ för sina traktorer Pressmeddelande

05.09.2012
I mer än 20 år har Valtra varit den enda traktortillverkaren som erbjuder sina kunder den unika möjligheten att välja färg på sin skräddarsydda traktor.
Urvalet av tillgängliga färger uppdateras regelbundet, allteftersom nya modeller läggs till. Den mest populära färgen för Valtra-traktorer har traditionellt sett varit Valtra-röd, som används för ca 40 procent av den totala produktionen. Bland de nyare färgalternativen har svart och grått blivit alltmer populära.

Den traditionella Valtra-röda färgen förblir densamma, men metallic-röd har blivit en aning mörkare, och ligger nu närmare oxblod. På så sätt blir den nya metallic-röda färgen lättare att skilja från den vanliga röda färgen. På liknande sätt har metallic-grön blivit något mörkare, och liknar nu barrskogsgrönt, och metallic-blå har nu blivit mer lik midnattsblått. Den färg som ändrats mest är silver, som nu ligger närmare en mörkgrå grafitfärg.

De nya färgalternativen är följande: röd, metallic-röd, metallic-grå, svart, vit, orange, metallic-grön och metallic-blå.


« Tillbaka till översikt