Företaget / Valtra Inc.

Valtra Inc.

Valtra Inc. utvecklar, tillverkar, marknadsför och ansvarar för eftermarknadsservice för Valtra-traktorerna. Valtra är den ledande traktortillverkaren i Norden och det andra mest populära varumärket i Latinamerika. Företaget har tillverkat traktorer sedan 1951 men dess historia sträcker sig tillbaka till 1832.

Valtras traktorer byggs i branschens mest avancerade fabriker i Suolahti, Finland och i Mogi das Cruzes, Brasilien. Valtratraktorn säljs nu i mer än 75 länder världen över. Valtra ingår i AGCO koncernen, den tredje största tillverkaren av jordbruksutrustning i världen.

 

Kundfokus

Valtratraktorerna tillverkas individuellt mot order, och varje traktor byggs för att tillgodose kundens önskemål. I samarbete med en auktoriserad Valtra-representant skräddarsyr kunden en traktor som exakt motsvarar dennes behov.

Ordern skickas direkt till fabriken, där traktorn byggs efter den personliga specifikationen. Den färdiga traktorn och eventuell utrustning levereras till kunder eller återförsäljaren direkt från fabriken.

Många kunder tar också chansen att se sin egen traktor bli tillverkad i fabriken. Om du är intresserad av att resa till fabriken, tag kontakt med din Valtrasäljare för mer information.