Nöje och nedladdning / Valtra Collection

Valtra Collection 2013-2014

Valtra Collection

Nya valtra collection 2013–2014 finns tillgänglig. Ta kontakt med din närmaste Valtra återförsäljare eller bekanta dig med produkterna i webbutiken på adressen www.valtrashop.com och beställ produkterna enkelt direkt hem.

Farmer

I Farmer-produkterna har man använt sköna, mjuka och naturnära material, såsom bomull och ylle. De är avslappnade kläder för fritiden och de är lätta att kombinera med varandra. Farmer-kollektionens produkter inspireras av Valtras långa historia.

ANTS

ANTS-kollektionen är fräsch, djärv och innovativ och den andas ungdomlighet och avspändhet. Bokstavskombinationen A, N, T och S syftar både på Valtras traktormodeller av i dag men också på traktorkollek- tionen som är före sin tid. ANTS-kollektionen består av de trendigaste produkterna, med moderiktiga detaljer, och de är tillver- kade i högkvalitativa material.

Outdoor

Outdoor-kollektionen består av behövliga frilufts- och fritidskläder. I kollektionen finns lämpliga kläder för alla årstider och för hela familjen. Kollektionens alla frilufts- kläder har reflex, som ökar synligheten och ger bättre säkerhet i mörker. outdoor- produkternas material är vatten- och vind- avstötande och kläderna är lätta att hålla rena.

Work wear

Valtras nya kollektion arbetskläder är ungdomlig och stilig och i den återkom- mer Valtra nya, linjära formspråk. Produkterna har perfekt passform, materialet är lätt men tål ändå de tuffaste arbetsförhållandena. Valtras arbetsoverall har vunnit Farmer’s Guardians test av arbetsoveraller i februari 2012.

Collection Link

Förutom kläder har Valtra Collection trevliga produkter både till gåva och för eget bruk. Gläd din vän till exempel med miniatyr -traktorer eller ge bort alltid behövliga hem-  och köksprodukter med traktortema. För familjens gemensamma stunder finns bland annat Valtra fotboll och frisbee i kollektionen.