Valtra i stan urban kompetens inom alla områden

Valtra i stan urban kompetens inom alla områden

Har du annat att göra? Se hur Valtra kan hjälpa dig:

Driftsäker i alla väder

Valtras traktorutbud erbjuder driftsäkerhet, funktionalitet och skräddarsydda tillval för alla behov inom gatuunderhåll och annat kommunalt underhållsarbete. Valtras kraftfulla traktorer kommer att uppfylla förväntningarna inför varje säsong – regn eller solsken. Sopning under sommaren, snöröjning under vintern och lastararbete närhelst det behövs. Valtra-traktorer är perfekta för kommunalt underhållsarbete, eftersom de är multifunktionella och kan utrustas med en mängd olika redskap.
Tillbaka till toppen
Välj storlek

Välj storlek - A.N.T.S.

Valtra erbjuder det största sortimentet hydrauliska tillval på marknaden, vilket gör märket till det bästa valet för de som vill ha en traktor som kan hantera många olika typer av redskap.

Oavsett om du behöver redskap för vallodling eller planerar att utföra entreprenadarbete så säkerställer vår hydraulik att det alltid finns tillräckligt med olja för alla behov.

Hemma på vägen

Hemma på vägen

Valtras N-serietraktorer är kraftfulla och effektiva maskiner för kommunalt underhållsarbete både på sommaren och vintern. Traktorerna i N-serien fungerar väl både vid vägunderhåll och inom bebyggda områden, på gång- och cykelbanor.

Den lättanvända transmissionen och hydrauliken kombinerat med en turbinkoppling på HiTech- och HiTech5-modellerna och turbinkopplingsfunktion på Direct-modellerna gör traktorer i N-serien till mästare för frontlastararbete. Valtra ARM-armstödet och -reglagen är samma på Versu- och Direct-modellerna, vilket gör det enkelt för förarna att växla mellan olika modeller.

HiTech- och HiTech5-modellerna finns nu med en 150-liters bränsletank i stål som tillval.

Läs mer om N-serien

En stark partner som är smidig i stan

En stark partner som är smidig i stan

Valtras A-serietraktorer är kända för sin driftsäkerhet och robusthet – de är starka, lätta och extremt smidiga.

Den lilla vändradien, höga markfrigången och låga förarhytten (tillval) gör traktorerna i A-serien särskilt lämpliga för smala stadsmiljöer.

 
Traktorerna i A-serien erbjuder en prestanda för frontlastararbete som är ledande i effektklassen.

Tungviktsmästare i kommunalt underhållsarbete

Tungviktsmästare i kommunalt underhållsarbete

Valtras T-serietraktorer är mästare på kommunalt underhållsarbete i sin storleksklass och erbjuder oöverträffad mångsidighet och produktivitet.

Med rätt utrustning kan de användas hela tiden – på sommaren och vintern, i parker och på gårdsplaner, på gator och vägar och till och med på flygplatser.

Läs mer om T-serien

Ett starkt paket

Ett starkt paket

S-seriens pålitlighet är resultatet av perfekt integration av noga genomtänkta detaljer. Kombinationen av den perfekta motorn och transmissionen med den senaste funktionella designen och optimal användbarhet gör att S-serietraktorn skiljer sig från alla andra traktorer du någonsin provat.  

Kort översikt över viktiga funktioner:

  • 84 AWF-motor från AGCO Power: Ett finskt kraftpaket och en världsnyhet! 
  • Steglös transmission (AVT): Marknadsledaren som uppfyller dina tuffaste krav.. 
  • Ergonomisk: Rymlig förarhytt, pneumatisk hyttfjädring, Valtra ARM. 
  • TwinTrac: Vändbar förarplats för produktivt arbete i båda körriktningarna. 
  • Förberedd för AutoGuide: För precisionslantbruk – förberedd för AutoGuide som standard. 

Läs mer om S-serien

FMG och Valtra

Valtra LH LINK är ett nytt prisbelönt frontlyftsystem med en lyftkapacitet på 3,5 ton som fästs på traktorns ram med en vertikal svängbar led och är en stor hjälp för att utnyttja redskapens fulla kapacitet.

Tillbaka till toppen