Den enda traktortillverkaren i norra Europa

Den enda traktortillverkaren i norra Europa

Nordisk kompetens

Nordisk kompetens

Vårt nordiska läge har gjort Valtra till en pålitlig och innovativ traktortillverkare.

År av hårt arbete på fält, gårdar och i skogar samt innovativ forskning och utveckling har skapat Valtras robusta och smidiga traktorer. Vi har mött både regn och solsken, extrem värme och arktisk kyla vid vår hemmabas i Finland och på andra ställen i världen. Våra erfarenheter gör oss inte bara pålitliga – de gör oss mycket anpassningsbara till alla förändringar inom lantbruk och entreprenadverksamhet. Oavsett om det är mjölkproduktion, skogsbruk eller sockerrör mm – vi identifierar utmaningarna och utvecklar robusta lösningar för att uppfylla behoven.

Hos Valtra är det vår målsättning att utveckla traktorer och tillhandahålla tjänster som gör ditt dagliga arbete enklare. Vid Valtras egen traktorfabrik i Suolahti i hjärtat av Finland byggs varje Valtra för att uppfylla behoven hos en enskild kund. Vi tillhandahåller de verktyg och den support du behöver för att sköta din verksamhet, precis som du vill ha dem.

Lika unik som du

Valtra-traktorernas överlägsenhet ligger i det faktum att varje traktor är tillverkad utifrån individuella kundbeställningar för att uppfylla specifika önskemål och krav. Tillsammans med din Valtra-återförsäljare kan du enkelt skräddarsy en traktor utifrån dina egna individuella behov och önskemål från vårt omfattande utbud.

Betala endast för det du verkligen behöver
Åtskilliga alternativ vad gäller transmissionstillval, hydraulik, förarhytter och andra funktioner gör att du kan utforma den perfekta traktorn för lantbruk, skogsbruk eller kommunalt underhållsarbete. Du får alla funktioner du behöver i din traktor utan att behöva betala för något onödigt.

Läs mer om produktionsprocessen

Den kraft du behöver
Kraft- och hydraulikkraven för de redskap du tänker använda kommer att hjälpa dig att bestämma optimal storlek på din traktor. Valtra erbjuder traktorer från 50 till 400 hk samt en mängd innovativa transmissions- och hydraulikalternativ. Alla Valtra-traktorer drivs av driftsäkra motorer från AGCO Power.

Effektiva transmissioner
Med rätt transmission kan körningen inte bara bli ekonomisk, utan även enkel och trevlig. Valtra erbjuder en rad transmissionsalternativ som t.ex. HiTech, HiTech 5, Versu, Direct och AVT. Genom att välja den transmission som passar dina behov och önskemål kan du vara säker på att ditt arbete blir produktivt i alla möjliga situationer.  

En värld av tillval och innovativa funktioner
Valtra erbjuder en rad funktioner som har utformats särskilt för att förbättra säkerheten, komforten och produktiviteten. Utöver unika Valtra-funktioner, som t.ex. TwinTrac eller HiTrol-turbinkopplingen, kan du välja bland åtskilliga förarhyttstyper, fjädrings- och stolsalternativ, extrabelysning, lyftar, hydraulikfunktioner, automatisk styrning, ISOBUS-förberedelse och mycket mer.            

Individuella traktorer
På Valtras fabrik i Suolahti tillverkas varje Valtra-traktor utifrån individuella kundönskemål. De funktioner du väljer kombinerat med den färg du önskar gör din traktor unikt anpassad till dig och ditt arbete. Du är även välkommen att besöka vår fabrik och se när din traktor byggs.

Dölj utökad information

Kvalitet – en fråga om stolthet

Genom att lyssna på kunderna och förstå vad de vill ha säkerställer vi att slutprodukten är den mest effektiva och bästa traktorn för jobbet. Vi levererar en körklar traktor som kan sättas i arbete direkt och som vi garanterar är nytillverkad.

Företagets omfattande produktionsnivå möjliggör intern kvalitetskontroll på varje enskild del. Dessutom genomgår varje slutprodukt testning som varar mellan 30 minuter och 3 timmar beroende på serie.

Alla avvikelser som upptäcks under tillverkningsprocessen rapporteras till arbetsledaren, chefen för kvalitetskontroll eller teknikavdelningen beroende på situation. Större avvikelser rapporteras direkt till berörd avdelning och till arbetsledarna. Vid behov kontrolleras om även tidigare tillverkade traktorer från samma modellserie har samma avvikelser.

Avvikelser som kräver ytterligare undersökning och mer omfattande åtgärder rapporteras även till kvalitetsavdelningen. Krav på att ändra en produkt, en komponent eller en funktion förs vidare till utvecklingsavdelningen.

Kvalitet är den ledande principen i hela organisationen, från försäljning till service och reservdelar. Kvalitet är en fråga om stolthet för oss.

Tillbaka till toppen