SMART STORLEK.
PERFEKT PRESTANDA.

SMART STORLEK.
PERFEKT PRESTANDA.

Se och känn

Beräknä och bygg

Effektspecifikationer

TILLFÖRLITLIG, ÅR EFTER ÅR

Vi vet att om vi vill få jobbet gjort på rätt sätt, är det bäst att göra det själva. Därför tillverkar vi själva de viktigaste komponenterna. Vi har själva utformat och konstruerat intelligenta chassi, robusta transmissioner och rymliga hytter. AGCO Power, ”Sisu”, är motorn som har används för Valtra i mer än 60 år. Det är en motor som sätter standarden för tillförlitlighet.
Utrymme och kontroll

KVALITET DU SER MEN INTE HÖR

Den unika konvexformade hytten ger dig mer utrymme där det behövs vid skulderoch armbågshöjd. Fönstret ger nästan 7 m2 sikt. Hytten är smal längst fram för att ge utrymme för avgasröret och det höga luftintaget. Den är byggd för omvänd körning med TwinTrac, med ett 180° vridbart säte och gott om benutrymme i bak. Som alltid med en Valtra-traktor är hytten i N-serien en tyst arbetsplats. Tack vare de gedigna, tätslutande dörrarna (en eller två), utmärkt isolering och färre hål för rörledningar är ljudnivån i hytten cirka 70 dB. Även under tuffa arbetsförhållanden bullrar det inte mer inuti hytten.

OSLAGBARA VALMÖJLIGHETER

Valtra N-serien erbjuder fler alternativ än någon annan – med hjälp av våra erfarna säljare kan din arbetsmaskin skräddarsys för att passa dina behov. Valtra erbjuder sex effektnivåer och fem transmission- och hydraulikkombinationer: Hitech, HiTech med HiTrol, Active, Versu och Direct. HiTech- och Active-modellerna i Valtra N-serien kan utrustas med ett standardanvändargränssnitt eller det praktiska och bekväma Valtra ARM-armstödet.

NYA VALTRA SmartTouch ARMSTÖD i N-Serien

NYA VALTRA SmartTouch ARMSTÖD i N-Serien

SmartTouch – Oslagbar finsk design och teknik. Mer intuitiv än din smarta telefon. Kom enkelt åt inställningarna genom att trycka eller svepa två gånger.

Läs mer om nya Valtra SmartTouch-armstödet

Tillbaka till toppen

SPECIALISERA I ALLT. UTAN KOMPROMISSER.

På din gård är dagarna aldrig lika. Därför har vi byggt N-serien så att den utmärker sig i alla tänkbara uppgifter från blandjordbruk till kommunalt arbete, från mjölkproduktion till entreprenadarbete.
Tillbaka till toppen

BERÄKNING AV ÄGANDEKOSTNAD

Tack vara N-seriens motorfunktioner, robusta och mångsidiga transmission, låga underhållskostnader och en rad smarta traktorfunktioner är de totala driftskostnaderna för din Valtra låga. Använd kalkylatorn för att se vad du kan spara.
vs.
???
???
???
???


%

%

%

%

%

%
Tillbaka till toppen

OSLAGBARA VALMÖJLIGHETER

Bygg din egen N-traktor med vår interaktiva konfigurator.

Med en stram budget? Letar du efter extra lyx? Välj den specifikationsnivå som passar dig bäst med Valtra Redline, à la Carte och Valtra Unlimited.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER
Modell

Max. effekt
(ISO14396)

Modelltyp
hk kW Nm Active Versu Direct  HiTech
N104 115 85 510   x
N114e 125 92 540   x
N124 135 99 580   x
N134 145 107 620 x x  x x
N154e 165 121 660 x x  x x
N174 201 148 800 x x  x x

 

Hämta fler specifikationer >
Tillbaka till toppen