SMART AND
MORE POWERFUL

SMART AND
MORE POWERFUL

Smart

Nytt SmartTouch-armstöd

Kraftfull

Ny S394 med 405 hk

Produktiv

under en lång arbetsdag

Den bästa avkastningen

från varje centimeter av dina fält

Valtras S-serie

DEN NYA VALTRA S394 MED 405 HK

HAR DU ÖVERVÄGT LÖNSAMHETEN HOS DIN INVESTERING? VI HAR. Fjärde generationens Valtra S-serie är en traktor vars balanserade prestanda hjälper dig få ut mesta möjliga av din nya investering – för maximerad output och minimerad kostnad. Vi har designat en pålitlig maskin på vilken du kan kombinera vilka tjänster som helst. På så sätt kan du uppnå största möjliga avkastning på din investering. Traktorerna i S-serien har allt du behöver men inget som är överflödigt. Varje detalj har övervägts noga -- lönsamhet är summan av konkurrenskraftig teknologi, pålitlighet, driftskostnader, ergonomi, tjänster och andrahandsvärde. Därför är Valtra det rationella valet för investerare.

Traktor från Valtras S-serie. Kort översikt över viktiga funktioner

  • Det NYA Valtra SmartTouch-armstödet - mer intuitivt än din smarta telefon.
  • AGCO Power 84 AWF-motor: Den första traktormotorn att uppfylla avgasnormen Stage 4
  • AVT-transmission: Marknadsledaren som uppfyller de tuffaste kraven.
  • Ergonomiska reglage, rymlig hytt och pneumatisk hyttfjädring
  • Valtra-traktorer arbetar i båda riktningarna, vilket markant ökar produktiviteten (med upp till 15 %).
  • Varje traktor i S-serien är utrustad för precisionsjordbruk. AutoGuide Ready som standard.
  • Valtra kan även leverera din S-serietraktor med AutoGuide automatisk styrning och AgCommand-telemetri.
Tillbaka till toppen

Modell hk kW Nm Hydrauleffekt l/min
S274 300 221 1300 205
S294 325 239 1390 205
S324 350 257 1500 205
S354 380 279 1590 205
S374 400 294 1600 205
S394 405 298 1600 205
Ladda upp tekniska data för dessa modeller
Tillbaka till toppen

NYA VALTRA SmartTouch ARMSTÖD i S-Serien

NYA VALTRA SmartTouch ARMSTÖD i S-Serien

SmartTouch – Oslagbar finsk design och teknik. Mer intuitiv än din smarta telefon. Kom enkelt åt inställningarna genom att trycka eller svepa två gånger.

Läs mer om nya Valtra SmartTouch-armstödet

BÄSTA MOTORN PÅ MARKNADEN

BÄSTA MOTORN PÅ MARKNADEN

När du investerar i en Valtra S-serie är det en investering i marknadens mest pålitliga och effektiva motorteknologi.

AGCO POWER har tillverkat motorer i över 60 år. AGCO POWER är den globala ledaren inom motorer för terrängfordon och tillverkar över 70 000 motorer per år.

Pålitliga, uppdaterade 8.4 AWF AGCO POWER-motorn är nyckeln till produktiviteten hos S-serien. Motorn använder den senaste AGCO POWER-tekniken med underhållsfri hydraulisk ventillyftning och uppfyller avgasnormen Tier 4 final, Stage 4. Samma teknik säkerställer även motorns pålitlighet utan att öka driftskostnaderna. AGCO POWER:s SCR-teknik lanserades med S-serien år 2008 -- världens första traktor utrustad med denna teknik. Den nya modellen S394 ger upp till 24 kW ytterligare effekt vid stationärt kraftuttag eller tungt drag.

Denna stora traktor är en stor investering.

Din avkastning byggs upp med beprövad tillförlitlighet, effekt, ergonomi och produktivitet.

Beprövad

Beprövad - under de tuffaste förhållanden

60 års erfarenhet
Valtra har byggt traktorer i över 60 år. Varje Valtra-traktor uppstår ur vår långa erfarenhet. Din traktor från Valtras S-serie har funktioner som främjar ditt företags lönsamhet både idag och under en lång tid framöver.

Testad under extrema förhållanden
Vårt rigorösa testprogram omfattar extrema förhållanden, från sockerrörsplantager i Brasilien till de kalla och snöiga vintrarna i Finland.

Premium Care
Regelbundet underhåll och en fullständig servicehistorik hjälper till att maximera produktiviteten hos och andrahandsvärdet på din traktor, samtidigt som det minimerar totalkostnaderna. Med Valtra Premium Care kan du standardisera dina underhållskostnader ända upp till 10 000 drifttimmar.

Reservdelar följande dag
Valtras omfattande reservdelsservice tillhandahåller de delar du behöver så snart som redan nästa morgon så att du kan hålla din traktor produktiv när det verkligen behövs, t.ex. vid plöjning och under skörden.

Kraft

Kraft - du kan räkna med

84 AWF-motor från AGCO Power
Denna motor är ett finskt kraftpaket och en världsnyhet! Detta är den första traktormotorn som uppfyller utsläppsstandarden stage 4 (Tier 4 final). Denna teknologi gör motorn pålitlig utan att höja driftskostnaderna.

Steglös transmission (AVT):
Den steglösa AGCO-transmissionen är marknadsledande – och det finns goda skäl till det. Den är mycket populär tack vare sin mångsidighet och bränslesnålhet. Du kan välja mellan två driftlägen, automatiskt eller manuellt, för att optimera bränsleutnyttjandet, arbetseffekten och körkomforten.

Dubbelturbo
Valtras nya S-serie har två seriekopplade turboaggregat för bättre vridmoment vid lägre varvtal och lägre avgastemperaturer, vilket ökar motorns hållbarhet och minskar underhållskostnaderna.

Bränsleutnyttjande
Bränsleutnyttjandet hos traktorerna i S-serien har alltid varit bra. 8.4 AWF-motorn från AGCO Power i den nya S-serien reducerar bränsleförbrukningen med ytterligare 5 %.

SigmaPower
När du behöver mer effekt för kraftuttaget eller hydrauliken ökar motorns elektroniska system effekten med upp till 10 % – upp till 400 hk på de största traktorerna i S-serien.

Produktiv

Produktiv - under en lång arbetsdag

Rymlig förarhytt
Den stora förarhytten med pneumatisk fyrpunktsfjädring ser till att föraren förblir pigg, alert och produktiv hela dagen.

AutoComfort
AutoComfort använder sig av den senaste tekniken. Sensorer vidarebefordrar information till styrsystemet, vilket ser till att förarhytten alltid är i rätt position.

Arbeta året runt
S-serien är konstruerad för arbete året om, och därför är värme och luftkonditionering standard. Till och med förarsätet är ventilerat.

Valtra ARM
Det patenterade armstödet ARM ger utmärkt stöd och är lätt att använda. Reglagen på armstödet gör det lätt att styra transmissionen, hydrauliken och körhastigheten.

Den bästa avkastningen

Den bästa avkastningen - från varje centimeter av ditt fält

TwinTrac
Valtra-traktorer kan arbeta i båda riktningarna, vilket markant ökar produktiviteten (med upp till 15 %). Det är enkelt att växla till TwinTrac-position för bakåtkörning. Det finns en justerbar rattstång och pedaler bak i förarhytten. Alla andra reglage sitter på armstödet Valtra ARM som roterar med sätet.

FUSE – Öppet system
FUSE är ett öppet system som kan användas tillsammans med maskiner, produkter och redskap från andra tillverkare. Det gör att du kan hantera data från alla maskiner och all utrustning på din gård så att hela produktionskedjan är en del av samma system.

AgCommand
Med AgCommand telemetri kan du närsomhelst övervaka din traktor och dess arbete. Underhållsindikationer, felrapporter och arbetsrapporter kan alla hanteras med AgCommand.

AutoGuide 3000
AutoGuide 3000 är AGCOs automatiska styrsystem som redan används i tusentals traktorer. Detta avancerade system sparar tid, bränsle och material genom att reducera variationer i prestanda mellan förare.

Beprövad och testad

Beprövad och testad

Extremt hög dragförmåga
Valtra sponsrar traktorpulling i Pro Stock-klassen i Europa. Traktorerna som man tävlar med bygger på Valtras befintliga modeller och många av komponenterna är desamma som på traktorerna i S-serien.

Valtras tävlingsaktiviteter gagnar forsknings- och utvecklingsarbetet genom att ge värdefull information om traktorns prestanda vid extrema belastningar och hur kraften kan överföras till marken på bästa möjliga sätt. Med andra ord hjälper de data som vi får in från traktorpullingtävlingarna oss att maximera produktiviteten även hos din Valtra.

Läs mer om Valtra och traktorpulling

Hämta S394 broschyren
Hämta S-seriens broschyr
Tillbaka till toppen