Torventreprenad

Torventreprenad

Har du annat att göra? Se hur Valtra kan hjälpa dig:

Blöt myr under hjulen. Luften tjock av brunt damm. Bakom dig har du en enorm, fullastad torvsug. Många traktorer skulle ge upp under belastningen. Men tack och lov är Valtras traktorer starkare än så.

Valtra-traktorernas driftsäkerhet kombinerat med vår expertservice är en oslagbar kombination. Vi förstår utmaningarna med torvskörd och agerar utifrån detta. När du tänker på alla fördelar som du får med en Valtra borde det inte vara särskilt svårt att välja nästa traktor.
Perfekta för arbete på blöta myrar

Perfekta för arbete på blöta myrar

Den lätta konstruktionen, den balanserade viktfördelningen, den höga markfrigången och de platta underredena på Valtras traktorer är perfekta för arbete på blöta myrar.
Kraftfulla SCR-motorer, ett kraftfullt kraftuttag och Sigma Power kraftuttagsförstärkning ger dig all den dragkraft du behöver – och även en utmärkt bränsleekonomi.

Fortsätt arbeta oavsett förhållanden

Fortsätt arbeta oavsett förhållanden

Torvmyrar är en verklig utmaning för både traktor och förare Båda måste fortsätta arbeta dygnet runt, oavsett förhållanden Valtra-traktorer är konstruerade för kontinuerlig drift, även under de tuffaste förhållanden. Valtras kraftfulla kylsystem och upphöjda luftintag säkerställer att motorn fortsätter gå även när det är riktigt varmt. Förarhytten med sex stolpar är förseglad för att hålla damm och oljud ute – den tysta luftkonditionerade arbetsmiljön gör att även du orkar fortsätta.