Valtra Unlimited

Direkt från fabrik

Obegränsade möjligheter

Kontakta oss

Valtra Unlimited

Vi har utvecklat varje Valtramodell till att kunna utföra ett pålitligt arbete under de mest krävande förhållanden och för att tillgodose varje kunds speciella behov.

Valtra tillverkas endast enligt kundorder och varje traktor skräddarsys vid fabriken efter kundens specifikation. Det innebär att Valtras kunder bara betalar för vad de verkligen vill ha och behöver.

Genom åren har vi utökat valmöjligheterna under den normala tillverkningsprocessen. Trots det har det inte varit möjligt att erbjuda alla tillval och utrustningar vid fabriken – fram tills nu.

Nu introducerar vi Valtra Unlimited, ett helt nytt sätt att tillverka din egen traktor.

Direkt från fabrik

Den nya Valtra Unlimited studion har öppnat vid fabriken in Suolahti, Finland. I den nya utrustningsstudion kan traktorn förses med alla tillval och utrustningar som inte är möjligt att få vid monteringsbanan under traktorns tillverkningsprocess.

Våra Valtra Unlimited-tekniker är kvalificerade experter som till sin hjälp har tillgång till spetskunskap från hela fabriken. Det garanterar hög kvalité och säkerhet. All utrustning från Valtra Unlimited studion täcks av fabriksgaranti, och omfattas också av vår säkerhet kring service och reservdelar.

Valtra Unlimited – monterat och klart vid fabrik.

Direkt från fabrik
Tillbaka till toppen

Obegränsade möjligheter

I vår nya Valtra Unlimited studio utrustar vid din traktor till att uppfylla dina krav och önskmål till hundra procent. Oavsett om du vill ha din traktor anpassad för vägunderhåll, specialutrustad för skogen eller en unik egenskap för jordbruk kan du alltid lita på Valtra Unlimited. I utrustningsmenyn för Valtra Unlimited ingår speciallack, extra belysning, stereoradio, alkolås och mycket mera.

Valtra Unlimited traktorer märks med ett emblem på frontnosen och i rattnavet.

Tillbaka till toppen

Kontakta oss

Hur komplicerade och unika dina individuella önskemål än verkar så tveka inte att kontakta oss. Din Valtra-återförsäljare hjälper dig att forma din egen personliga traktor så att den beställs helt efter dina önskemål

Kontakta oss
Tillbaka till toppen