Mångbegåvad inom vallodling

Mångbegåvad inom vallodling

Har du annat att göra? Se hur Valtra kan hjälpa dig:

Mångbegåvad inom vallodling

Valtra-funktioner som jämn viktbalans, kraftfullt kraftuttag, rymlig förarhytt och bra vikt-effekt-förhållande gör Valtra till ett perfekt val för entreprenadverksamheter. Auto-Guide automatiskt styrsystem och Isobus-anslutning för redskap ger det lilla extra för en entreprenadtraktor. Entreprenörer uppskattar driftsäkerheten och de låga kostnaderna under traktorns livslängd.

Tillbaka till toppen
Får mer jobb gjort med mindre insats

Får mer jobb gjort med mindre insats - Bränslesnål

Minimera belastningen på din traktor – och även på din plånbok. Valtra-traktorerna har olika effektalternativ så att du får den effekt du behöver, när du behöver den – utan att slösa bränsle.

Våra traktorer reagerar på belastningsvariationer i exakt rätt effektområde, så att motorvarvtalet hålls under kontroll även under tillfälliga belastningsökningar.

En maskin, många användningsområden

En maskin, många användningsområden - brett sortiment med redskap

Valtra erbjuder det största sortimentet hydrauliska tillval på marknaden, vilket gör märket till det bästa valet för de som vill ha en traktor som kan hantera många olika typer av redskap.

Oavsett om du behöver redskap för vallodlingsarbete eller planerar att utföra entreprenadarbete så säkerställer vår hydraulik att det alltid finns tillräckligt med olja för alla behov.

Utan ansträngning

Utan ansträngning - öka produktiviteten med hjälp av komfort

Valtra-traktorerna har utmärkt ergonomi, vilket säkerställer att en lång arbetsdag inte sliter ut dig, och därför ökar produktiviteten och säkerheten.

Våra rymliga förarhytter är tysta och enkla att stiga ur, och du kan förbättra din komfort med upp till fem olika fjädringssystem.

Missa inget

Missa inget - exakt kontroll vid vallskörd

Öka effektiviteten och få bukt med oklippta bitar i hörn och svängar genom att vända på förarplatsen. Genom att köra i omvänt läge kan du utnyttja maximal arbetsbredd på alla typer av fält, särskilt när du arbetar med dubbla slåttermaskiner.

Dessutom behöver du inte oroa dig för att bli utmattad själv: vårt TwinTrac-system med vändbar förarplats ger utmärkt ergonomi som förhindrar att föraren tröttas ut.

Bättre avkastningskvalitet

Bättre avkastningskvalitet - Mindre jordpackning

Valtra-traktorerna hjälper till att undvika jordpackning och de lämnar inga spår på fälten, tack vare en optimal viktfördelning som ger bra dragkraft utan mycket extravikt.

Lägre vikt med mer effekt hjälper dig hålla koll på spåren – och få en skörd av god kvalitet, år efter år.

Fungerar året runt

Fungerar året runt - många tillämpningar

I Skandinavien måste traktorer arbeta under en mängd olika förhållanden, från långa, ljusa sommardagar på gården till extremt snöiga förhållanden i skogen.

Därför kan du vara säker på att en Valtra kommer att fungera året runt: du kan skräddarsy din traktor så att den inte bara klarar vallodling, utan även jordbearbetning, skogsbruk och kommunalt underhållsarbete som snöröjning.

Lyfter högt och tungt

Lyfter högt och tungt - Högsta lyfthöjden på marknaden

Valtra-traktorerna arbetar bra inom många områden, från vändtegar till fält, tack vare sin höga lyfthöjd, sina justerbara armar och stora lyftkraft.

Dessutom är det enkelt att manövrera redskap med de ergonomiska reglagen för den bakre trepunktslyften.

Ökar matningskvaliteten

Ökar matningskvaliteten - mjuk och exakt balhantering

Valtra-traktorer är perfekta för arbetsuppgifter som balpressning som kräver frekventa stopp.

Valtras turbinkoppling möjliggör smidigt och exakt lastararbete, vilket innebär att matning och balhantering blir enkelt.

Valtra Technology Solutions

Valtra Technology Solutions

Valtra erbjuder en serie högteknologiska lösningar som gör din traktor ännu mer mångsidig och intelligent. ISOBUS-systemet för dataöverföring, Auto-Guide 3000 automatiskt styrsystem och AgCommand telemetrisystem gör att du kan utföra ditt arbete kostnadseffektivt samtidigt som du övervakar både själva traktorn och de arbetsuppgifter den utför online.

Tillbaka till toppen