Intelligenta lösningar för din traktor Kopplar upp ditt lantbruk på ett aldrig tidigare skådat sätt

Intelligenta lösningar för din traktor

AGCO Fuse™ Technologies tillhandahåller ledande precisionslösningar för att förändra ditt lantbruk genom integration och optimering, vilket ger förbättrad produktivitet och lönsamhet.

Valtra erbjuder en serie högteknologiska lösningar som gör din traktor ännu mer mångsidig och intelligent. ISOBUS-systemet för dataöverföring, Auto-Guide 3000™ automatiskt styrsystem och AgCommand telemetrisystem gör att du kan utföra ditt arbete kostnadseffektivt samtidigt som du online övervakar både själva traktorn och de arbetsuppgifter den utför.

Auto-Guide 3000™ förbättrar produktiviteten

Liksom inom många idrottsgrenar räknas varje centimeter när du arbetar med traktorer. Auto-Guide 3000™-systemet möjliggör en otroligt precis körning som sparar pengar åt dig när det gäller jordbearbetningskostnader och maximerar dina skördar.

Maximal effektivitet
Auto-Guide automatiskt styrsystem bygger på GNSS-teknologi med GPS- och Glonass-satelliter och gör precisionslantbruket enkelt och bekvämt, oavsett vilken sikt du har. Systemet kan styra traktorn rätt med en marginal på bara några centimeter utan att föraren ens behöver röra ratten. Detta gör att föraren kan fokusera på att styra redskapet, eftersom systemet säkerställer att traktorn går exakt där den ska utan onödig överlappning.

Auto-Guide-systemet sparar både tid och pengar, eftersom det gör att redskapets hela arbetsbredd kan utnyttjas till fullo. Samtidigt förbättras skördekvaliteten och -kvantiteten, eftersom inga partier på fältet missas.  

Fördelar med Auto-Guide 3000™

Fördelar med Auto-Guide 3000

 • Sparar bränsle och tid
 • Gör att du kan köra i mörker, dimma och under dammiga förhållanden
 • Förbättrar precisionen och din förmåga att fokusera på ditt arbete och förbättrar därför effektiviteten.
 • Gör det enklare att vända på vändtegen
 • Reducerar mängden utsäde, gödning och bekämpningsmedel
 • Reducerar tillplattning av grödor pga. överlappning samt övergödning
 • Reducerar mängden ogräs tack vare exakt besprutning
 • Reducerar överlappning vid besprutning
 • Reducerar överlappande körspår och därför jordpackningen
 • Möjliggör högre avkastning
 • Gör att det inte behövs något system för att märka ut raderna
Dölj utökad information

Valtra ISOBUS gör det enkelt att styra redskapen

Valtra ISOBUS gör det enkelt att styra moderna redskap, särskilt de med många funktioner och omfattande automatisering. ISOBUS-systemet överför en mängd information från traktorn till redskapet och vice versa.

I systemets kärna finns en virtuell terminal inuti förarhytten som gör att föraren kan kontrollera redskapet och visa, mata in samt lagra data. ISOBUS gör att du kan dra nytta av den senaste tekniken, eftersom antalet ISOBUS-kompatibla redskap som används inom lantbrukssektorn ökar snabbt. Valtra erbjuder två ISOBUS-terminaler – C1000 med en 7-tumsskärm och C3000 med en 12,1-tums pekskärm.

AgCommand håller koll på din traktors rörelser

AgCommand telemetrisystem använder GPS-teknik som gör att du kan övervaka din traktor och dess läge, arbetet den utför, arbetsproduktiviteten och servicebehovet från valfri uppkopplad dator.

AgCommand-systemet lagrar traktorns rörelser och det arbete den har utfört på en server så att du närsomhelst och under en utvald period kan spåra dess läge och produktivitet. Övervakning och rapportering är särskilt användbart för maskinstationer som använder flera traktorer. Det är även enkelt och smidigt att spåra maskiner som hyrts eller lånats ut till någon annan. Systemet är så exakt att t.o.m. de minsta arbetsuppgifterna kan spåras.
De data som lagras av AgCommand-systemet kan lätt plockas fram på valfri uppkopplad dator. Dessa data överförs automatiskt från traktorn till systemet via ett GSM-nätverk och kräver inte någon aktiv insats från föraren.

Med AgCommand mobil-app kan maskindata tas fram via Iphone eller Ipad, var du än befinner dig.

AGCO Fuse Technologies

Mer information om AGCO Fuse Technologies hittar du här: http://www.agcotechnologies.com