share

ALLTID UPPKOPPLAD - ALLTID FULLT INFORMERAD

Valtra Connect är vår nya fjärrstyrda telemetritjänst, tillgänglig för alla traktorer i Valtras traktorer i G-, N, T och S-serien. Genom att styra dina maskiner på rätt sätt vid rätt tidpunkt och rätt plats kan du inte bara öka produktiviteten och driftstiden utan även sänka kostnaderna. Valtra Connect spar traktorns aktivitet och GPS-rörelser hela tiden och du kan se historiken samt följa data i realtid på din mobila enhet. När som helst, var som helst.  Datan gör det också möjligt för din Valtra-partner att förutse dina underhållsbehov och reagera snabbare för att lösa mindre problem.

Dina fördelar

SE STATUSEN PÅ HELA DIN MASKINPARK I REALTID

När du har registrerat dig hos Valtra Connect kan du övervaka statusen hos alla dina traktorer. Med hjälp av den tillgängliga informationen kan du optimera ditt arbete och utföra en effektiv felsökning.

Problem med logistiken, väder eller den mänskliga faktorn är vanliga orsaker till att traktorn står stilla, men med hjälp av Valtra Connect kan du övervaka hela din maskinpark i realtid och hitta orsaken till att traktorn står stilla. På så sätt kan du minska både bränslekostnader och viloläge, samt förbättra effektiviteten och produktiviteten.

VI BJUDER PÅ DE FEM FÖRSTA ÅREN

Vi bjuder på de första fem åren av Valtra Connect när du registrerar din nya traktor. Det är bara att ansluta och njuta av fördelarna.

REFERENSER

JAG VILL ANSLUTA - HUR GÖR JAG?