share

SKOGSBRUK

Traktorn kommer till sin fulla rätt i varierande skogsterräng

DET ÄR ENKELT ATT UTRUSTA DIN TRAKTOR MED RÄTT REDSKAP FÖR SKOGSBRUK

Jämfört med vädret varierar inget så mycket som markunderlaget i skogen. Men olika arbetsuppgifter måste fortfarande göras oavsett förhållandena. Traktorn har överlägsen smidighet, flexibilitet, kostnadseffektivitet och mobilitet för skogsbruk.

En traktor är rätt lösning för dig oavsett om du skördar, flisar, skotar eller lunnar i skogen. Traktorer är allmänt ansedda som ett lantbruksfordon, men de blir allt mer populära inom skogsbruk, särskilt i norra Europa. Våra traktorer används allt oftare för varierande skogsbruksuppgifter på grund av deras goda sikt och stora urval av redskap. 

TRAKTORN HÖR ÄVEN HEMMA I SKOGEN

Skog är en idealisk terräng för en smidig och kraftfull traktor. Med rätt urval av redskap från vårt starka nätverk av partners, kan din nya Valtra traktor hantera många olika skogsbruksuppgifter, till exempel:

  • Fräsning
  • Flisning
  • Skotning
  • Lunning
  • Skördearbeten

VARFÖR VALTRA

Den höga markfrigången, jämna viktdistributionen och den skyddade undersidan på traktorer från Valtra passar perfekt för användning i skogen. Utöver standardegenskaperna kan redskapen som krävs monteras på din skogsbrukstraktor i Valtra Unlimited-studion. 

FÖRDELAR

Pålitligare arbete

Med skogsbrukspaket från Valtra blir du väl förberedd att tillbringa fler effektiva arbetstimmar i skogen

Minimera skador

Minska mängden skador i skogen som orsakas av stubbar, grenar eller svår terräng med hjälp av fönster i polykarbonat och andra säkerhetsförstärkningar

Förbättra effektiviteten

Med rätt utrustning för ditt arbete kan du bli mer effektiv och öka traktorns andrahandsvärde

Be om offert

PRODUKTER, TJÄNSTER OCH TEKNIKLÖSNINGAR FÖR SKOGSBRUK