share

ALLTID ANSLUTEN TILL REALTIDSPLATS OCH PRESTANDAINFORMATION

Valtra Connect är en fjärrtelemetritjänst som ger dig tillgång till data om dina traktorer så att du kan arbeta mer effektivt, planera underhåll, maximera drifttiden och öka produktiviteten.

Du kan inte vara överallt samtidigt men med Valtra Connect kan du se användnings- och underhållsdata i realtid var som helst på dina enheter.

Valtra Connect är standard på alla N-, T- och S-seriens traktorer samt på G-seriens Versu och Q-serien. Den finns även som tillval För A-seriens HiTech 4- och G-seriens HiTech- och Active-modeller.

Genom fjärrövervakning av maskinen kan din återförsäljare hjälpa dig att förbättra drifttiden och effektiviteten genom att tillhandahålla förebyggande underhåll och support.

FÖRDELAR FÖR DIG

SE STATUS FÖR HELA MASKINPARKEN I REALTID

När du har registrerat dig för Connect kan du övervaka status för dina individuella traktorer eller för hela din maskinpark. Övervaka var dina traktorer finns och med Geofencing få automatiska varningar när en traktor kommer in i eller lämnar ett valt område, vilket ger dig tid att planera i förväg och sinnesro.

Att förebygga är bättre än att åtgärda. Genom att automatiskt dela diagnostikdata med din återförsäljare kan du undvika oplanerade stillestånd och oväntade kostnader.

SE HELHETEN

Bygg med tiden en bild av traktorernas arbetssätt och identifiera de åtgärder och tider där effektivitet och förbättringar kan göras. Logistik, väder, förartrötthet och ouppmärksamhet är vanliga orsaker till tomgångstid. Genom att använda Connect är det möjligt att identifiera och minska orsakerna till tomgångstid vilket sparar tid och bränsle.

DE FÖRSTA FEM ÅREN BJUDER VI PÅ

Du får ett 5-årigt Connect-abonnemang kostnadsfritt med din nya maskin. Anslut bara maskinen och dra nytta av alla fördelar.

REFERENSER

JAG VILL ANSLUTA – HUR GÖR JAG?