share

ARBETA SMART. MER FRI TID.

Genom att införa smart jordbruk kan du öka dina skördar och minska kostnader, risker och driftstopp. Viktigast av allt sparar du tid så att du kan njuta mer av din fritid.

Be om offert

Upplev fördelarna med smart jordbruk.

Långa arbetsdagar innebär mindre tid för att leva ditt eget liv. Vad skulle du säga om vi berättade att du kan spendera mindre tid i hytten och ändå utveckla din verksamhet - vilket ger dig mer tid att göra det du älskar? Valtras smarta jordbrukstekniker gör det möjligt att spara både tid och pengar samtidigt som dokumentationsprocessen blir mer effektiv, vilket ger dig en högre avkastning på din investering – och mer miljövänlighet på köpet.

Smart jordbruk inbyggt.

Valtra ger dig verktygen du behöver för att få jobbet gjort oavsett omständigheter. Därför har vi utvecklat en smart teknik som är integrerad i våra traktorer i serie N och T. En bättre livskvalitet ligger till hands - bokstavligen. Alla smarta funktioner kan styras från vårt unika SmartTouch-armstöd med bara två tryckningar eller svepningar.

Vad är smart jordbruk med Valtra?

Valtras smarta jordbruk är en uppsättning tekniker som fungerar sömlöst tillsammans - Valtra Guide, ISOBUS, Section Control och Taskdoc - som alla styrs från SmartTouch-terminalen, vår unika lösning för att ta din traktor till nästa nivå. SmartTouch har utformats så att det är ännu enklare att använda än din mobil. Valtra Connect telemetri på din dator eller mobil är det perfekta tillägget till paketet.

Hur kan du dra nytta av smart jordbruk från Valtra?

Hämta rapporten för att se exempel på beräkningar av hur alla verksamheter kan dra nytta av smart jordbruk oavsett storlek.

TEKNISKA LÖSNINGAR

Läs mer om våra lösningar för smart jordbruk.

AGCO-teknik

Besök AGCO Fuse

Boka provkörning

Boka provkörning