share

LANTBRUK

Oslagbara traktorer som klarar alla typer av lantbruksarbete

EN FLERFUNKTIONSMASKIN SOM DU KAN LITA PÅ

Lantbruk är en verksamhet som kräver att man kan hantera många olika typer av uppgifter. Man måste vara en skicklig traktorförare, mekaniker, meteorolog, kemist och mycket mer för att lyckas. Du behöver även rätt maskin som kan sköta flera olika uppgifter. Det kan vi hjälpa dig med. Vi erbjuder dig oslagbara traktorlösningar för alla lantbruksuppgifter, så att du åtminstone slipper vara orolig för din maskin.

Varför Valtra?

Valtras traktorer har utformats för att hantera olika lantbruksuppgifter som jordbearbetning, växtskyddsbehandling, gödsling, sådd och många liknande uppgifter.

Du får kraften som du behöver utan att förlora komfort eller smidighet. Våra traktorer är välbyggda och håller länge, till och med flera generationer. Med längre serviceintervaller och lägre bränsleförbrukning hålls den totala ägandekostnaden till ett minimum, så att du kan fokusera på själva arbetet.

FÖRDELAR

Kraftfull men bekväm

Arbeta på ett bekvämt och effektivt sätt med imponerande lyftkraft och perfekt balans – traktorer från Valtra har en optimal hjulbas och perfekt viktfördelning

Fler arbetstimmar i fält

Öka traktorns användningstid genom att lägga till funktioner som en reverserbar fläkt och automatisk centralsmörjning 

Spara tid och pengar

Traktorer från Valtra är mycket smidiga i trånga kurvor, med en vändradie på bara 4,5 m – t.o.m. Med frontlastare och frontlyft

Be om offert

PRODUKTER, TJÄNSTER OCH TEKNIKLÖSNINGAR FÖR LANTBRUK