share

TEKNISKA LÖSNINGAR

Mer produktivitet och lönsamhet med smarta jordbrukstekniker

Valtras tekniska lösningar har utvecklats för att förenkla ditt liv. Sätt dig i traktorns hytt och med bara en knapptryckning kan du automatisera tråkiga manuella arbetsuppgifter och spara tid, både i hytten och efter jobbet. Utforska våra tekniska lösningar och fatta kontroll över din traktor. Dessa tekniker kan byggas in i våra traktorer i serie N, T & S..

Vill du veta mer om smart jordbruk?

SMARTTOUCH - ENKLARE ÄN MOBILEN

Ta traktorn till nästa nivå med armstödet Valtra SmartTouch. Styr alla våra smarta jordbruksfunktioner med 9-tums pekskärm, körspaken för intelligent flerfunktionsanvändning och den hydrauliska styrspaken. Med det extremt enkla användargränssnittet, finns allting enkelt till hands med SmartTouch. 

LÄR DIG MER

UPPLEV SMART JORDBRUK SJÄLV

Om du tänker "allt detta låter bra, men är det lätt att använda" - Låt oss berätta för dig - ja det är det. Egentligen är det bäst att prova det själv och se hur enkelt det är. Vi lovar dig - du kommer att bli förvånad! Klicka nedan för att boka en testkörning och ta reda på mer om Valtra Smart Jordbruk själv på din egen gård. 

Boka provkörning

Valtra Guide

PRECISIONS JORDBRUK – ENKELT

Valtra Guide är vår autostyrning som har utvecklats och baserats på verklig feedback från lantbrukare. Vi ville se till att skapande av linjer och fältgränser är så enkla som möjligt. Valtra Guide är din följeslagare när du vill arbeta mer effektivt och få mer ur dina fält samtidigt som du oroar dig mindre för överlappningar, och effektiv bearbetning av vändtegarna.

Valtra Guide använder GPS satelliter för att styra din traktor åt dig. Den automatiska styrningen följer raka eller kurviga linjer exakt och minskar överlappningar, vilket sparar tid, bränsle och pengar. Eftersom du inte behöver fokusera på styrningen kommer du att kunna koncentrera dig på ditt redskap, arbeta längre dagar, täcka mer mark och fortfarande vara avslappnad.

Fördelar:

Enkel användning

Den nyligen uppdaterade kartvyn i Valtra Guide är enkel att använda och snabb att förstå. Du kan via denna vyn snabbt nå alla inställningar för autostyrningen. Där är inte längre något behov av att bläddra mellan olika vyer för att styra Valtra Guide. Du kan hitta dina körspår, inställningar för korrektionssignaler, Section Control, Variable Rate Control och praktiskt taget allt du behöver bakom autostyrningsikonen. Titta på instruktionsfilmen för att se hur enkelt det är att använda Valtra Guide. 

Noggrannhet

Med marknadens bästa mottagare och korrigeringssignaler, följer Valtra Guide körspåren med precision för att minimera överlappningar och få exakt bearbetning från drag till drag med centimeternoggrannhet.

Effektivitet

Valtra Guide ger noggrann styrning även i mörka, dammiga eller dimmiga förhållanden, såväl dag som natt, eftersom satellitvägledningen lokaliserar din exakta position i fältet. Få jobbet gjort snabbare och enklare utan att ge avkall på precision.

Besparingar

Valtra Guide gör att du sparar tid, bränsle och pengar. Den ökade precisionen minskar kostnader för utsäde, gödning och bekämpningsmedel, vilket resulterar i en högre avkastning på din investering. Se exempel på beräkningar av hur mycket du kan spara genom att ladda ner vår rapport om smart jordbruk

 

 

Intresserad av att provköra?

Boka provkörning

Hur kan du dra nytta av smart jordbruk från Valtra?

Vi levererar vad vi lovar. Hämta rapporten för att se exempel på beräkningar av hur alla verksamheter kan dra nytta av smart jordbruk oavsett storlek.

Dina rättigheter

Du kan helt eller delvis när som helst återkalla ditt samtycke utan att du behöver uppge orsaken för AGCO. Du kan utöva din rätt att tillgå, korrigera, radera eller bestrida data genom att skriva till AGCO på AGCO International GmbH, Data Privacy, Victor von Bruns-Strasse 17, 8212 Neuhausen am Rheinfall, Switzerland eller helt enkelt genom att skicka ett e-postmeddelande till: dataprivacy@agcocorp.com Tack så mycket.

Isobus

Smart kontroll. Enkel anslutning.

Med Valtra SmartTouch och ISOBUS kan du arbeta med alla typer av ISOBUS-kompatibla redskap, oavsett tillverkare. SmartTouch låter dig ansluta redskap snabbt och enkelt , och ger dig dessutom den höga kontrollnivå som precisionsjordbruk kräver. ISOBUS-standard (ISO 11783) är vad som gör detta möjligt. Armstödet SmartTouch fungerar som en ISOBUS-terminal. När du ger kommandot, får redskapet signalen omedelbart. ISOBUS gör också kompatibla redskap klara för "Plug and Play", så när du ansluter redskapet till din Valtra-traktor, överförs alla relevanta maskindata till terminalen omedelbart.

Fördelar:

Inget behov av att ha flera skärmar

Med SmartTouch-terminalen som ISOBUS-anslutning behöver du ingen dyr, separat skärm för varje enskilt redskap. Det sparar tid och pengar, och hjälper dig att hålla hytten ren och prydlig. Genom att helt enkelt ansluta redskapets ISOBUS-kontakt på baksidan av traktorn, överförs dessutom all information till SmartTouch-terminalen - utan extra kablar och extra fästen och utan extra stress!

Alltid rätt parametrar

SmartTouch ger dig full kontroll över dina ISOBUS-kompatibla redskap, vilket gör att alla uppdragsparametrar ställs in korrekt enligt precisionskartorna för varje fält.

Valtra Section Control

Automatisk precision. Bättre skördar.

Med Section Control styrs traktorn och redskapen automatiskt och med precision för att leverera optimala utsädes- och gödningsmängder till varje del av åkern. Det hjälper dig att minska produktionskostnaderna, förbättra skördarna och maximera dina vinster.

Fördelar:

Hög precision med mindre ansträngning

Section Control är det bästa sektionsstyrsystemet på marknaden. Det stänger av och slår på delbreddssektioner automatiskt för att eliminera överlappning och undvika luckor. Section Control gör det enkelt att planera, spara och återkalla arbete och inställningar för varje åker. Section Control ger dig hög precision, även med stora redskap och i dålig sikt. Section Control fungerar med alla kompatibla ISOBUS-redskap som uppfyller ISO 11783-standarden och som stödjer Section Control-funktionaliteten.

TaskDoc

ANSLUT KONTORET OCH TRAKTORN TRÅDLÖST

Med TaskDoc® blir det mindre pappersarbete. Bara börja arbeta så skapas all dokumentation du behöver automatiskt. När du är klar, överförs dokumentationen trådlöst till ditt jordbrukshanteringssystem (FMS). Planera kartor med variabla givor på kontoret och överför dem till traktorn för automatisk styrning. TaskDoc® är enkel och intuitiv.

Fördelar:

Säkerhet

TaskDoc registrerar automatiskt dina arbetsuppgifter och överför informationen trådlöst till ditt FMS. Detta försäkrar att din data alltid är trygg och säker. 

Tillgänglighet

Du kommer åt dina data när som helst, var som helst, via FMS på kontoret och SmartTouch i fordonet. Oavsett var du befinner dig, vet du alltid vad du ska göra härnäst.

Noggrannhet

Automatiserad dokumentation innebär att dina uppgifter för varje fält alltid är korrekta, vilket hjälper dig att uppfylla föreskrifterna.

Valtra Connect

HÅLL REDA PÅ TRAKTORN

Valtra Connect är en telemetrilösning som sparar traktorns aktivitet och GPS-rörelser hela tiden. Den kan visa historik och data i realtid på din mobila enhet, och du kan få åtkomst till data, när som helst, var som helst. Dessa data gör det möjligt för dig och din Valtra-partner att förutse dina underhållsbehov och reagera snabbare för att lösa mindre problem och undvika extra besök på ditt auktoriserade servicecenter.

Valtra Connect låter dig dessutom hantera din traktor vagnpark, vilket låter dig följa upp hur produktiva kontraktsarbetarna är, vilket arbete som har genomförts, och vad som återstår att göra. Den ger dig den information du behöver för att säkerställa en optimal utnyttjandegrad, minska kostnader för kontraktsarbetena och öka drifttiden.

MER INFO

Be om offert

TEKNISKA LÖSNINGAR

Läs mer om våra lösningar för smart jordbruk.

AGCO-teknik

Besök AGCO Fuse

Boka provkörning

Boka provkörning