share
Hero Image

Aktuella kampanjer

Få ett bra erbjudande redan idag

Kampanj Valtra

I år kan vi presentera ett riktigt bra erbjudande till Black Week!

Du kan välja vilken färg du vill...även svart. Dessutom får du 25 % extra rabatt på Valtra Unlimited 10-Year Edition. 

Den en finns tillgänglig för alla traktorer i Valtras serier N, T (Versu & Direct) samt Q. Välj mellan flera fina färger. 

*Erbjudandet gäller enbart för nya traktorer och för beställningar som läggs mellan den 13.11.2023 och 31.12 2023. Det gäller inte för tidigare lagda beställningar. Kampanjen för Black Week kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Läs mer här

Kampanj Valtra

Låt oss byta nycklar!

Ny inbyteskampanj!

Vi vill byta i din traktor, oavsett varumärke, mot en ny Valtra A, G, N, T eller Q och betalar just nu extra för ett inbyte. 

Erbjudandet gäller inbytestraktor oavsett varumärke, när du köper en ny Valtra ur Lantmännen Maskins lager med leverans under 2023. Erbjudandet kan kombineras med andra kampanjer. Kontakta din säljare hos Lantmännen Maskin, vi berättar gärna mer.

Fyll i formuläret

Kampanj Valtra

Finsk sisu till stark ränta! 

Välj din favorit från Valtra! Kanske är det en kompakt traktor för enklare gårdsarbeten? Eller en mer kraftfull arbetsmaskin för tyngre arbete på fältet eller i skogen? Välj och vraka bland många olika modeller.

Prata med maskinsäljaren på din närmaste Lantmännen Maskin-anläggning för mer information.

Om du är ansluten till Lantmännens odlingsprogram Natur & Klimat, eller om du ansluter dig, kan du kombinera erbjudandet med våra klimatsmarta erbjudanden när du köper en ny Valtra. 

Här kan du läsa mer.

Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya Valtra-traktorer vid finansiering via AGCO Finance. Avtalsperioden är 12-96 månader. Under de första 24 månaderna blir din ränta alltid Stibor30 minus 3,05%. Månad 25-96 gäller ordinarie ränta. Din traktor måste vara levererad och fakturerad 2023. 20% kontant/inbyte. Momslån återbetalas månad 3 och till ordinarie avtalsränta. Sedvanlig kreditprövning tillämpas.

Kontakta säljare

Kampanj Valtra

Valtra A95 med G3S-lastare + Moheda M91 & K31T-kran med lättviktspaket

1.059.000:-

Montering av vagnens ventilpaket, bakrutekil och stolspelare på traktorn ingår också.

Ett komplett skogsekipage

Valtra A95 är en smidig och kompakt traktor. Inga problem att få plats med huggarkängorna! Hytten i Valtra A95 har gott om benutrymme så att du smidigt kan vända runt när du arbetar i skogen. Hytten är ergonomisk och tyst och ger dig utmärkt sikt i alla riktningar.
Skogsvagnen M91 från Moheda är perfekt för dig som har ett mindre skogsbruk och är ute efter att underhålla din skog. Med Mohedas kran K31T har du en räckvidd på 6,5 meter.

Tillsammans med dig är Valtra A95 och Moheda M91-K31T ett oslagbart team i skogen!

Kampanjen gäller t o m 2023-12-15.

Extra!

Uppgradera traktorn till en Valtra A105 med G4S-lastare och lägg till endast 35.000:- på kampanjpriset (gäller ej HiTech4).

Kampanjen gäller t o m 2023-12-15.

Kontakta säljare

Sociala Medier

FACEBOOK

Följ oss för produktvideor, kundberättelser, insiktsfull produktinformation och mycket mer.

INSTAGRAM

Följ oss för exklusiva Valtra-produkter och Unlimited Studio-bilder, kundberättelser, tävlingar och mer!

YouTube

Följ oss på YouTube för att hitta de senaste videorna med produkter, arrangemang och mer