share

ENTREPRENAD ARBETEN

Smidiga och flexibla traktorer för alla entreprenad verksamheter.

SMIDIGA OCH FLEXIBLA TRAKTORER FÖR ALLA ENTREPRENAD ARBETEN.

Traktorn är ett perfekt alternativ till många entreprenadverksamheter med varierande uppgifter.

Entreprenadföretagarens uppgifter kräver ett specifikt fordon som ska vara snabbt för arbete över stora arealer, klara långa transporter, ha hög bränslekapacitet, kunna användas med flera olika redskap och vara bekväma för förarna. Allt detta täcks av en traktor från Valtra som är utrustad med rätt redskap. 

VARFÖR VALTRA?

Varför köpa fem maskiner när en Valtra kan hantera samtliga uppgifter som din entreprenadverksamhet ställs inför. Traktorns smidighet och flexibilitet passar perfekt för olika uppgifter med varierande behov. Om du kombinerar en traktor från Valtra med särskilda redskap för vägunderhåll, snöröjning, gräsklippning och andra uppdrag, får du ett specialfordon för samtliga uppgifter året runt.

FÖRDELAR

Extra säkerhet

Säkerhet är den viktigaste egenskapen för entreprenadverksamheten. Extra säkerhetsfunktioner som signalfärger, varningslampor och alkolås kan monteras på din traktor.

Extra komfort

Det kan vara slitsamt att sitta hela dagen i en traktor, men det blir lätt att arbeta med extra komfortegenskaper som extra komfortabla säten, uppgraderade stereosystem och anpassad design i hytten.

Bättre sikt

Funktionerna för bättre sikt, t.ex. övervakningskamera fram, optimerade backspeglar, uppvärmda vindrutetorkare och sidofönster garanterar bättre sikt över ditt arbetsområde.

Be om offert

PRODUKTER, TJÄNSTER OCH TEKNISKA LÖSNINGAR FÖR DIN ENTREPRENADVERKSAMHET