share

KARRIÄRER

KARRIÄRER

Arto Riimala

FORMGIVARE

"DET BÄSTA MED MITT JOBB ÄR ALLA MÄNNISKOR SOM HJÄLPER TILL ATT SKAPA INTERNATIONELLT PRISBELÖNADE PRODUKTER."

VALTRA SOM ARBETSPLATS

Valtra kombinerar en lång och imponerande historia med toppmodern teknisk expertis. Vi är ett internationellt företag, vilket märks i nästan varje aspekt av vårt arbete. Valtra är en del av det globala AGCO Corporation, vilket gör att vi kan erbjuda mångsidiga utvecklingsmöjligheter och attraktiva karriärsalternativ inom vår organisation.

Valtra ger uttryck för en anda av att få saker gjorda på ett sätt så att alla våra medarbetare stolt tar ansvar för kvaliteten i sitt arbete. Valtra har nästan 800 anställda i Suolahti, Finland, i många olika befattningar, däribland forskning och utveckling, försäljning och marknadsföring, eftermarknad, logistik, ekonomi, kvalitet, inköp, produktion. Vi på Valtra är verkligen mycket stolta över vår unika kundservice, kvaliteten på våra produkter och vår passion för vårt arbete.

ÖPPNA POSITIONER PÅ VALTRA OCH AGCO

Du kan söka efter öppna positioner på Valtra och globalt inom AGCO på nätet på https://careers.agcocorp.com/go/Valtra/2578600/. På samma sida kan du anmäla dig för att få aviseringar via e-post när lämpliga arbeten blir tillgängliga.

VALTRA-MEDARBETARE

Sanna Vaarala

Jag började på Valtra som biträde inom eftermarknad och ekonomi, och sedan anslöt jag mig till Valtras försäljningsteam. Nu arbetar jag som försäljningsutvecklingsexpert, och i mitt uppdrag ingår att utveckla och implementera våra försäljningsutvecklingsprocesser. En annan viktig uppgift är att utveckla försäljningshanteringsverktyg och stödja försäljningen i allmänhet. Jag är också engagerad i Valtras pågående digitaliseringsprogram.

Det bästa med Valtra är den internationella dimensionen och mångfalden i arbetsuppgifterna. Jag är engagerad i den snabbrörliga världen av försäljning och säljutveckling. Jag gillar särskilt att stödja försäljningen och hjälper till att utveckla dessa stödverksamheter. Jag tycker om att se den större bilden och upptäcka nya sätt att göra saker på.

Människorna på Valtra är vänliga och utgående, och de har verkligen fått mig att känna mig hemmastadd. På varje avdelning där jag har arbetat, har det funnits en verklig initiativanda. På Valtra har jag aldrig känt mig ensam eller isolerad. 

ARTO RIIMALA

Förut arbetade jag i Helsingfors på ett R&D-konsultföretag, där jag bland annat utformade skogsmaskiner. Jag tyckte det var intressant att arbeta med stora maskiner, särskilt eftersom det verkade finnas stor potential för vidare utveckling. Så jag sökte jobb på Valtras teknikcentrum och fick jobbet.

Inledningsvis arbetade jag med industridesign: konceptualiseringar, 3D-modellering och modellbyggnad. Nu är jag mest inblandad i hyttergonomi: utformning av fysiska och digitala användargränssnitt och konceptualisering och utveckling av användarupplevelsen.

Genom mitt jobb deltar jag i produktutvecklingen från början till slut och ser hur nya traktorer tas fram, från idé till slutprodukt. Mitt arbete kräver att jag lär mig nya saker hela tiden, vilket håller mig aktiv. Men det bästa med mitt jobb är alla människor som hjälper till att skapa internationellt prisbelönade produkter.