share

OM VALTRA

VILKA ÄR VI

Valtra är en pionjär som utvecklar och anpassar lättanvända traktorlösningar för ett stort antal olika användningsområden. Vårt mål är att hjälpa våra kunders verksamhet växa genom att ge dem bästa möjliga avkastning på deras investeringar. Vi är övertygade om att en traktor är den mest flexibla maskinen för många verksamheter som har obegränsade funktioner som uppfyller våra kunders behov.

Valtras traktorer och tjänster är kända för sin pålitlighet, flexibilitet, hållbarhet och nordiska rötter. Varje traktor är särskilt utformad enligt kundens enskilda behov och tillverkad för att tåla stränga klimat och leverera prestanda på högsta nivå i de svåraste förhållanden. 

Dagens traktorer från Valtra kombinerar arvet av Finlands Valmet och Sveriges Volvo BM. Föregångaren till alla traktorer från Valtra premiärvisades för över hundra år sedan 1913, när Munktell lanserade 30-40-modellen. Företagets rötter sträcker sig tillbaka till 1832 i Sverige och 1951 i Finland.

 

VÅRA VÄRDERINGAR

De utgör grunden för våra beslut och de styr våra relationer med kunder, leverantörer, distributörer, vårt moderbolag, lokalsamhället och varandra. Våra fem kärnvärden är ansvarsskyldighet, integritet, laganda, öppenhet och respekt.

ANSVARSSKYLDIGHET

Vi tar ansvar för vårt inflytandeområde som om det vore vår egen verksamhet. Vi strävar efter excellens.

LAGANDA

Vi bidrar aktivt till att övervinna utmaningar som ett lag.

INTEGRITET

Vi levererar på våra löften. Vi kommer att vara engagerade i ett konsekvent, ärligt och pålitligt sätt att agera. 

ÖPPENHET

Vi kommer att tillhandahålla all information som krävs. Vi kommer att kommunicera öppet och ärligt. Vi uppskattar feedback. 

RESPEKT

Vi uppskattar alla individer och deras egna kulturella identiteter. Vi välkomnar olikheter. 

VALTRA ÄR DEN ENDA TRAKTORTILLVERKAREN I NORDEN

HISTORIA

Valtra har tillverkat traktorer sedan 1951, men företaget har rötter i 1800-talet. Dagens traktorer från Valtra utgör kulmen på två traditioner: Finlands Valmet och Sveriges Volvo BM, som i sin tur är en utlöpare från Eskilstuna Mekaniska Werkstad, grundat av Theofron Munktell 1832.

Sedan dess tidiga dagar, har Valmet förändrats och utvecklats oerhört mycket, inte bara genom namnändringen från Valmet och ValtraValmet till Valtra, utan också genom nyskapandet av produkter och tjänster.

LÄS MER

NORDISK TRADITION

I sann nordisk tradition lägger Valtra stor vikt vid skyddet av miljön och vår naturliga omgivning. Från produktionsanläggningar till utveckling av nya produktfunktioner - vi söker aktivt efter nya sätt att öka våra miljövänlighet. 

DÄR ÄR VI VERKSAMMA

Valtra är den ledande tillverkaren och serviceleverantören i Norden och ett av de populäraste märkena i Latinamerika. Vi tillverkar traktorer på våra toppmoderna fabriker i Finland och Brasilien. 

Över 1700 Valtra-anställda har befattningar inom tillverkning, teknik och service runt om i världen.

Valtras traktorer säljs i över 75 länder. Hitta din lokala Valtra-representant på sidan Hitta återförsäljare.

KARRIÄR PÅ VALTRA

Valtra kombinerar en lång och imponerande historia med toppmodern teknisk expertis. Vi är ett internationellt företag, vilket märks i nästan varje aspekt av vårt arbete. Valtra är en del av det globala AGCO Corporation, vilket gör att vi kan erbjuda mångsidiga utvecklingsmöjligheter och attraktiva karriärsalternativ inom vår organisation.

LÄS MER

NYHETER OCH EVENT

Läs senaste nytt från Valtra och håll dig uppdaterad med kommande event och provkörningstillfällen.

MER INFO

VALTRA ÄR ETT VÄRLDSOMSPÄNNANDE VARUMÄRKE SOM TILLHÖR AGCO

AGCO har sitt huvudkontor i Duluth, GA, USA och är världsledande inom design, tillverkning och distribution av jordbrukslösningar och främjar mer produktivt jordbruk genom sitt sortiment av utrustning och tillhörande tjänster. AGCO:s produkter säljs genom fem kärnmärken, Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® och Valtra®, med Fuse®-precisionstekniker och -optimeringstjänster.  

Den tekniska mångfalden och kvaliteten på formgivningen hos produkterna i kombination med ett starkt kundfokus har gjort AGCO till det självklara valet för proffs världen över.

AGCO