share

Anpassade, obegränsade traktorlösningar för tuffa förhållanden

ALLTING ÄR BYGGT PÅ EN ENKEL IDÉ TÄNK OM DU KUNDE FÅ ALLT MED EN TRAKTOR?

Om vi ser tillbaka på historien förändrade vi traktortillverkning år 1988 när vi lanserade traktorer i flera olika färger på marknaden. Den stora förändringen inträffade år 2013 när vi började anpassa traktorer efter kundernas önskemål med vår utrustningsstudio Valtra Unlimited. Sedan dess har det handlat om mycket mer än bara färger.

Idag är en av fem traktorer som tillverkas från Unlimited-studion. Samtliga uppfyller strikta krav från tusentals kunder i hela världen samtidigt som de skapar nya innovativa sätt att tänka och arbeta på. Vi tjänar kunder inom verksamheter som lantbruk, skogsbruk och kommunalt arbete samt andra som du kanske aldrig hört talas om; som ostronodling, polisverksamhet och strandrengöring. 

Vi är övertygade om att vi har bevisat att multifunktionsegenskaperna hos traktorer gör dem oslagbara jämfört med många specialiserade maskiner. Med rätt redskap och obegränsade funktioner som förbättrar säkerhet, effekt, utseende och komfort är det möjligt att förbereda en traktor för de mest kreativa uppgifterna som du kan tänka på.

Företag och verksamheter