share
valtra tractor cabin people talking

UTBILDADE PROFFS

VALTRA-UTBILDNING

CENTRALISERAD UTBILDNING

Valtra utbildningscenter vid Suolahti-fabriken i Finland har ansvaret för utbildningen av vår internationella underhålls- och reservdelspersonal. Centraliserad utbildning ger hög kvalitet och konsekvent underhåll, samt ett snabbt informationsflöde från våra kunder till hela Valtra-organisationen.

TEKNISK KUNSKAP

Din återförsäljares tekniker får den bästa möjliga utbildningen antingen från det världsledande Valtra-utbildningscentret i Suolahti, Finland eller på en mer lokalt belägen AGCO-utbildningsanläggning. Centralt hanterad utbildning säkerställer hög kvalitet och konsekvent service och ger din återförsäljares tekniker möjlighet att betjäna dig väl.

Vanligtvis har återförsäljarens tekniker haft möjlighet att närvara vid ett specifikt produktlärlingsprogram och följer kurser som en del av AGCO Academy. För att uppmuntra till arbete på ännu högre nivå, delar vi ut utmärkelser till den bästa teknikertalangen inom vår organisation. Vi ger även tekniker chansen att vidga sina vyer med utbytesprogram mellan olika återförsäljare jorden runt.

AGCOnet

Oavsett om våra tekniker befinner sig i verkstaden eller ute på ett fält, har de direkt åtkomst till biblioteket i AGCO Nets intranät. Dagliga uppdateringar gör att de alltid får senaste nytt och teknisk information om våra maskiner.