share

Kundanpassade lösningar

Från Valtra Unlimited

Begär en offert nu

Unlimited

DU KAN ANPASSA EN VALTRA UNLIMITED FÖR MÅNGA OLIKA SPECIALISTUPPDRAG. KUNDANPASSADE LÖSNINGAR UPPFYLLER DE INDIVUDUELLA BEHOVEN HOS VARJE KUND OCH LEDER TILL KOSTNADSEFFEKTIVA RESULTAT.

BEGÄR EN OFFERT

BOKA PROVKÖRNING

Boka provkörning

Boka en provkörning

VALTRA UNLIMITED - SPECIALANPASSADE LÖSNIGNAR

Valtra arbetar tillsammans med flera starka och välrenommerade partners, vilket gör att vi kan anpassa din traktor från Valtra Unlimited till en mängd olika affärsegment. Varför köpa många olika specialfordon för olika uppgifter, när Valtra Unlimited anpassas efter dina unika behov och du kan lösa flera uppgifter kostnadseffektivt med en enda traktor? Du bestämmer vilka uppgifter din traktor ska klara av och vi hittar en lösning som gör att du får jobbet gjort.

BRANDFÖRSVAR

En traktor från Valtra Unlimited är perfekt för attt bekämpa bränder i utmanande terräng. Du kan fästa olika typer av specialistutrustning på din Valtra Unlimited, som KESLAs brandsläckningssläpvagn med dränkbar pump och en lastarmsmonterad vattenkanon som kan spruta upp till 30 meter.

Begär en offert

GRÄVNING OCH SCHAKTNING

Med Valtra Unlimited kan du få grävaggregat fabriksmonterade på din traktor. Det gör din traktor till en multifunktionell maskin för både grävning och schaktning.

Begär en offert

FÖRSVAR

Valtra Unlimited är verkligen en mångsidiga traktor, det är därför som de kan används inom så många olika områden. Valtra Unlimited levererar flexibla lösningar för en rad olika uppgifter, inklusive logistik, vägbyggen, vägunderhåll, grävning och persontransporter.

Begär en offert