share
Valtra Guide tractor technology solutions

Valtra Guide

Gör det enkelt
Välj precisionsjordbruk

Boka en provkörning! Begär en offert

LÅT DIN TRAKTOR SKÖTA STYRNINGEN

Valtra Guide ger dig ett stort antal fördelar, den hjälper dig med allt från att spara både kostnader och tid till att minska arbetsbelastningen och bli mer effektiv. De handlar om att göra körningen mer precis och mer konstant, varje dag, på varje fält och varje gång du arbetar med din traktor.

VALTRA GUIDE GÖR DET ENKELT

Du använder Valtra Guide med din 9 tum’s pekskärm. Det är vår autostyrning som styr din traktor med hjälp av GPS, ser till att traktorn kör längs hela fältet utan att du behöver röra vid ratten. Den följer GPS-rutten exakt oavsett om linjerna är raka eller kurviga, vilket gör varje överfart och varje sväng mer effektiv. Det minimerar överlappning och maximerar det odlade området och ger en effektiv bearbetning av vändtegarna. Oavsett om du sår, harvar, gödslar eller skördar kommer Valtra Guide att hjälpa dig att spara tid, bränsle och pengar.

JOBBA SMART OCH FÅ MER TID ÖVER.

När styrningen är exakt minskar din arbetstid, vilket i sin tur sparar bränslekostnader och ger dig mer ledig tid. Ju mindre överlappning du har, ju mindre tid använder du till att så, gödsla och spruta, samtidigt som du också förbättrar din avkastning. Dessutom behöver du inte fokusera på styrningen, vilket gör att du blir piggare och orkar arbeta längre pass. 

Valtra Guide är utrustat med marknadens bästa val av mottagare och korrigeringssignaler och du kan själv välja hur precis du vill vara. Du kan även uppgradera nivån på precisionen i ditt system när som helst genom att köpa en upplånsningskod från AGCO Parts. Läs mer om Valtra traktorn Q-serien vilket har teknik som Valtra Guide i hytten. 

Kontakta oss

DINA FÖRDELAR

Ladda ner snabbstartguiden

Ladda ner

Körspårsassistent

Få ut max av din Valtra Guide

Valtras körspårsassistent finns nu för G, N, T och S-serierna. Med den nya uppdateringen blir Valtra Guide ännu enklare att använda och den ger dig möjlighet att skapa ännu fler körspår med en enda knapptryckning. Allt baserat på din fältgräns.

Tillvalet Valtras körspårsassistent adderar Segmenterade körspår och enkel kontur till de existerade körspårs typerna.

hur man använder Körspårsassistent

Läs mer om vår teknik

Tillbaka