share

Lösningar för lantbruk

Från Valtra Unlimited

Begär en offert

Lösningar för lantbruk

Från Valtra Unlimited

Begär en offert

Lösningar för lantbruk

Från Valtra Unlimited

Begär en offert

Unlimited

VALTRA UNLIMITED LEVERERAR ANPASSADE LÖSNINGAR SOM GÖR DIN ARBETSDAG ENKLARE OCH SMIDIGARE, SOM ÄVEN ÖKAR DIN PRODUKTIVITET OCH VINST

BEGÄR EN OFFERT

VALTRA ULIMITED FÖR LANTBRUK

För lantbrukare och jordbruksentreprenörer erbjuder Valtra Unlimited en rad alternativ för att förbättra både produktiviteten och effektiviteten hos din traktor samt förarens säkerhet och komfort.

CENTRALT SMÖRJSYSTEM

Valtra Unlimited erbjuder ett automatiskt centralsmörjsystem som hjälper till att säkerställa att din N, T eller Q-serie alltid fungerar smidigt. Behovet av mödosam manuell smörjning försvinner.

Begär en offert

REGLERINGSSYSTEM FÖR DÄCKTRYCK

Vårt centrala, smarta däckpumpningssystem spar tid och pengar samtidigt som det skyddar jordens struktur. Uppblåsningssystemet är monterat av Unlimited och styrs via ISOBUS, det faktiska däcktrycket visas på SmartTouch-skärmen. Med förprogrammerade SmartTouch-knappar ställs det ideala trycket in, vilket förbättrar rullmotståndet (både på fältet och på vägen), minskar spårdjupet och jordpackningen, minskar däckslitaget samt sänker bränsleförbrukningen med upp till 15 procent.

Begär en offert

OBEGRÄNSADE MÖJLIGHETER

Vill du styla din traktor så att den passar din smak eller ditt företags färger? Behöver du professionella lösningar som förenklar din arbetsdag och ökar din produktivitet? Med Valtra Unlimited blir dina möjligheter oändliga. Med Valtra Unlimited ser din traktorflotta lika proffsig ut som det arbete du utför med vårt utbud av målnings- och tejpningsalternativ.

Förbättra effektiviteten, förbättra produktiviteten samt säkerheten vid lastarbete med hjälp av lösningar som frontkamera, lastvåg eller X-tilt (den hyrauliska tiltningen av frontlastarens verktygshållare). För att förbättra förarens ergonomi och komfort finns obegänsade tillval, så som SmartTouch, extra solgardiner, slitstarka lädersäten och en läderratt.

Prata med din återförsäljare på Lantmännenmaskin för att hitta de alternativ som bäst passsar dina behov så att du kan öka produktiviteten på din gård.

Hitta din återförsäljare

ÖKA DIN PRODUKTIVITET OCH VINST

I den här bloggen berättar vi om ett par saker som du kan göra för att spara tid, sänka kostnader, förbättra effektiviteten och på så sätt skydda dina vinstmarginaler, allt med hjälp av de unika funktioner som Valtra Unlimited erbjuder.

Läs bloggen