share

Populärt att besöka Valtra under sommarens mässor!

 

Valtra och Lantmännen Maskin hade gemensamma montrar på sommarens mässor i Borgeby och Brunnby.

Många nyfikna besökare kom till oss, ställde frågor samt tog del av produktutbud och kompetens.

Över 20 000 människor var på plats när Valtra ställde ut på Borgeby Fältdagar i Skåne. En betydande andel av dessa gick runt i Lantmännens monter och självklart fastnade många av dem i området med Valtras traktorer. Alla traktorserier fanns representerade och framförallt lockade den nya Q-serien med däcktrycksreglering många lystna blickar. Även de nya SoilKing-däcken från Nokian väckte nyfikna frågor. Besökare kunde också testa på Precision Lift & Load och hur det funkar när du ska väga balar och placera dem på en balvagn.

– Vi har fått många frågor om hur Valtras olika serier skiljer sig åt. Vad är skillnaden på om jag väljer en N istället för en G till exempel, säger Per Wretblad produktchef för Valtra hos Lantmännen Maskin. 

– Det var två roliga dagar med många besökare och positiv stämning.

Stort intresse för att provköra Valtra

Även Brunnby Lantbrukardagar var populärt. Över 6 600 besökare kom till mässan utanför Västerås. Även här var Lantmännen Maskins monter välfylld med bland annat traktorer från Valtra och här fanns det möjlighet att provköra en batteridriven Norcar, en Valtra-lastare med Precision Lift & Load, en eldriven vedmaskin från Duun samt ett skogsekipage från Valtra/Moheda med Mohedas nya kranspetsstyrning.

Det lockade väldigt många nyfikna besökare.

– Det är extra roligt att intresset för att provköra var så stort. Trycket var så högt att vi fick avbryta demonstrationen av skogsekipaget för att inte köra dieselstopp, säger Per Wretblad som sammanfattningsvis är väldigt nöjd med sommarens mässor.

Vi på Valtra vill tacka alla som besökte oss på sommarens mässor, för alla frågor och spännande diskussioner. 

Var du inte på plats på mässan, men vill provköra en Valtra? Då kan du boka din provkörning här.

Vill du ha nyheter om Valtra direkt in i din mejlkorg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

 

Valtra Q Serien

Läs mer

Tillbaka till nyheter och event

Läs mer