share

Invigning av ValtraCenter i Uppsala

Lantmännen Maskin satsar på ännu ett kompetenscenter i Sverige med fullt fokus på Valtra.

Fredagen den 29 september är det dags att inviga ValtraCenter i Uppsala. Det nya centret gör det möjligt för att ta del av Valtras modellprogram och teknikerbjudande på ett och samma ställe.

– Det känns spännande och roligt att Lantmännen Maskin och Valtra tillsammans gör ytterligare en satsning på ett ValtraCenter i Sverige. Sedan tidigare har vi startat upp i Skövde, säger Per Wretblad som är produktchef Valtra på Lantmännen Maskin.

Utöver modellprogram och teknikerbjudande kan du som kund träffa Lantmännen Maskins experter. Syftet är att samla produkter och kompetens på en och samma plats. ValtraCenter i Uppsala kommer även fungera som ett utbildningscenter för Lantmännen Maskins säljare och servicetekniker.

 

 Invigning av ValtraCenter i Uppsala 29 september 

 

ValtraCenter erbjuder en stor kunskapsbank när det gäller maskiner, teknik, service och reservdelar. Valtras modellprogram finns till försäljning och det anordnas löpande arrangemang med fokus på varumärket Valtra. På centrat presenteras samtliga områden där Valtra är aktiva, som lantbruk, gata och park, samt skogsbruk. 

Under vissa perioder av året kommer det att ligga ett extra fokus på skogsbruk. 

Lantmännen Maskins nytillträdde vd Peter Annas klipper det symboliska bandet fredagen den 29 september. Då finns även SmartTour-lastbilen på plats och den är fylld med bland annat utrustning från Valtra Unlimited.  Självklart finns det mat och dryck på plats. Mer information om till exempel tider hittar du i Lantmännen Maskins kalender när invigningen närmar sig. 

Ingen föramälan krävs, alla är välkomna till invigningen av ValtraCenter i Uppsala. Läs mer här!

Det händer många olika saker hos Valtra Sverige i september. Här kan du läsa mer om SmartTour, om Elmia Park och om våra jubileumsdagar KompetensCenter Skog i Värnamo.

Läs mer om vad som händer med Valtra Sverige under hösten här.

Valtra Q Serien

Läs mer

Tillbaka till nyheter och event

Läs mer