share

Valtra Center är invigt!

 

Valtra Center är invigt!

I slutet av september invigde vi ytterligare ett Valtra Center.

Denna gång i Uppsala.

– Det känns spännande och roligt att Lantmännen Maskin och Valtra tillsammans gör ytterligare en satsning på ett ValtraCenter i Sverige, säger Per Wretblad som är produktchef Valtra på Lantmännen Maskin.

Sedan tidigare finns ett ValtraCenter i Skövde, men nu finns det två olika center där du som är intresserad av Valtras traktorer kan ta del av Valtras modellprogram och teknikerbjudande på ett och samma ställe.

ValtraCenter i Uppsala ska även fungera som utbildningscenter för Lantmännen Maskins säljare och servicetekniker.

– På ValtraCenter kommer vi ha kompetensen samlad för att kunna ge bästa support, både till kunder och till Lantmännens anläggningar, i den här delen av landet, säger Per Wretblad.

ValtraCenter i Skövde och Uppsala

På ValtraCenter finns en enorm kunskap kring maskiner, teknik, service och reservdelar. VI har försäljning av Valtras modellprogram och löpande anordnas olika typer av arrangemang med fokus på varumärket Valtra. I våra ValtraCenter presenteras samtliga områden där Valtra är aktiva, som lantbruk, gata och park, samt skogsbruk. I Skövde finns demotraktorer utomhus och givetvis är du välkommen att provköra dem. I Uppsala kommer vi under vissa perioder av året att ha ett extra fokus på skogsbruk. 

– I Uppsala har du som kund möjlighet att på nära håll se bredden på Valtras modellprogram och teknik – allt samlat på ett och samma ställe. Det kommer också löpande att anordnas arrangemang med extra fokus på till exempel skogsbruk och väg/park utöver de vanliga lantbrukstillämpningarna.

Besök våra ValtraCenter

På ValtraCenter tar vi emot kunder från hela landet och vår personal har hög kompetens och är experter på just Valtra. Vill du boka ett besök i Skövde eller i Uppsala? Kontakta en säljare från Lantmännen Maskin.

Valtra Q Serien

Läs mer

Tillbaka till nyheter och event

Läs mer