share

Valtra originalsmörjmedel nu i Lantmännen Maskins sortiment

Valtras originalsmörjmedel blir i år tillgängliga även för svenska kunder hos Lantmännen Maskin. Motor-, transmissions- och hydrauloljorna är samma produkter, som används i traktorerna redan på fabriken. Valtra-smörjmedlen finns i sortimentet på anläggningarna i Eskilstuna, Luleå, Tomelilla, Bollnäs, Vetlanda och Enköping.

18 Mars 2021

Valtras smörjmedel är utvecklade för förhållandena i Norden och för Valtras traktorer. Ett original Valtra-smörjmedel är ett tryggt och säkert val: dess lämplighet är testad och det säkerställer traktorns störningsfria funktion. Motorerna och transmissionerna har utvecklats snabbt de senaste årtiondena, och det är nu ännu viktigare att välja rätt smörjmedel. Märkesservicens yrkeskunskap och originalsmörjmedel bevarar också traktorns höga andrahandsvärde.

Valtra XT60+ -transmissionsolja

Delsyntetisk transmissions- och hydraulolja, som planerats för traktorbruk och fungerar utmärkt även i mycket kalla förhållanden. Vid utvecklingen av oljan har beaktats moderna snabbväxel- och steglösa transmissioners krav. Mycket goda oxidations- och skärbeständigheter.

Valtra FS -motorolja

Helsyntetisk motorolja, som är planerad särskilt för traktorer med system för efterbehandling av avgaser. Mycket lång bytesintervall och bra kallstartsegenskaper. Smörjer bra både i snabb landsvägskörning och i tunga fältarbeten.

Valtra 32- och 46 -hydrauloljor

Multigrade hydrauloljor för tunga arbeten. Passar särskilt väl för varierande temperaturer. Med tillsatser som motverkar skumbildning, oxidation och slitage. 

Alla Valtras smörjoljor är utvecklade för Valtras långa 600 timmars serviceintervall. Oljorna finns att få i 200 liters fat och 20 liters dunkar.

Nyheter och Event

Läs mer