share

Två skärmar för en ännu bättre förarmiljö

SmartTouch Extend ger alla traktorer utrustade med SmartTouch möjligheten att visa exempelvis dina ISOBUS-redskap på en skärm och Valtras Guide med autostyrning på en annan.

Via SmartTouch Extend kan Valtra Guide användas i G- N- och T-seriens HiTech och Active modeller som inte har SmartTouch-armstödet som standard.

Det finns förare som helst vill ha en bildskärm som kan delas i fyra mindre bildrutor och som kan modifieras genom att svepa fingret på skärmen. Andra vill använda funktionerna ISOBUS, Aux, där redskapet kan styras med traktorns egna programmerbara reglage, som joystick eller minnesknappar. En tredje kategori förare vill exempelvis att ISOBUS-redskap och Valtra Guide hela tiden syns på var sin bildskärm.

SmartTouch Extend finns som tillval till G-seriens Versu-modeller och N- och T-seriens Versu och Direct-modeller, samt S-modellerna. Det går att beställa den nya Extend-skärmen direkt, men det går även att montera den i efterhand. Det gäller för G- N- och T-serien. Till S-serien går det enbart att beställa den nya Extend-skärmen i samband med en fabriksbeställning.

  • 9-tums färgskärm med touch-funktion
  • Välj en andra skärm i traktorer utrustade med SmartTouch
  • Enda display i N- och T-seriens HiTech- och Active-traktorer samt G-seriens Active
  • Tål kyla, värme, skakningar och tuffa förhållanden